DeBroekriem collegetoer

DeBroekriem Collegetoer – Bas de Vries

donderdag
16
april
13:00 - 15:00
Amrath Hotel
Heerbaan 4
4817 NL Breda

Tijdens de “DeBroekriem collegetoer” geven we het podium aan een inspirerende ondernemer, manager of young-professional. Hij of zij vertelt in ongeveer 45 minuten een enthousiast verhaal over zijn of haar carrière en dagelijkse werk, vervolgens gaan we aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek. Deze collegetoer geven we het podium aan Bas de Vries.

Bas de Vries is een succesvol ondernemer. In 2007 startte hij met een compagnon KoffieMax. Inmiddels werken twintig mensen bij KoffieMax en bedienen ze ruim 500 klanten. KoffieMax neemt de complete zorg voor de koffievoorziening uit handen van bedrijven, door het leveren van producten van hoogstaande, duurzame kwaliteit. Bas de Vries zal vertellen over de start van het bedrijf, de groei én het beleid bij het invullen van de ontstane vacatures. Een inspirerend verhaal voor zowel werkzoekenden als starters van een eigen onderneming.

Bas de Vries is te gast bij “DeBroekriem collegetoer”. Wil je geïnspireerd raken en tips krijgen hoe je tijdens je zoektocht naar werk nieuwe kansen kunt aangrijpen?

Meld je dan nu aan en tip ook een andere baanzoeker of starter!

Consumpties zijn voor eigen rekening.

Bas de Vries
KoffieMax
Spreker